Návštěvní kniha

Datum: 03.12.2014

Vložil: Jan Šedivý

Titulek: Starosta

Souhlasím s panem Švaňou. Pokud ČSSD potopí pana starostu, nejen že naštve velkou část svých voličů, ale v budoucnu se jí tento akt určitě vrátí. Vezměte prosím již rozum do hrsti, nechovejte se jako ODS zmítaná mocenskými boji uvnitř strany a jednejte v duchu přání Vašich voličů. Jinak je podvádíte a ztrácíte u nich důvěru !!!

Datum: 04.12.2014

Vložil: ČSSD Český Krumlov

Titulek: Re: Starosta

Dobrý den pane Šedivý,

děkujeme Vám za zpětnou vazbu. Věřte prosím, že my rozhodně p. starostu neházíme přes palubu. Chápeme rozčarování Vás, jakožto i dalších občanů našeho města, přesto prosíme, dejte nám ještě čas. Velmi neradi bychom něco honem "splácali", co nebude mít dlouhého trvání.
Sám jste zmínil, že je třeba jednat v duchu přání voličů, s čímž souhlasíme, proto nejsme zastánci sestavení koalice s "kýmkoli", ale s partnery, s nimiž bude možné nalézt shodu a zároveň i společně ze svých požadavků ustoupit.

Děkujeme za trpělivost a věříme, že již brzy bude mít celá situace zdárné řešení ke všeobecné spokojenosti :)

Datum: 13.11.2014

Vložil: Petr Švaňa

Titulek: Dotaz z facebooku

Pokud se sociální demokracie zbaví starosty tak v Krumlově opět začne tahat za kratší provaz. Pokud si to ještě někteří vedoucí představitelé strany neuvědomili tak by rychle měli. ANO jako strana je naprosto nečitelné a co z něj vyleze na místní regionální úrovni si myslím neumí představit nikdo. Takže jen dál lavírujte a skončíte mimo radu města pro které jste v posledních 4 letech konečně mohli něco pořádného udělat. Předpokládám, že v tom chcete pokračovat i dále a myslím že jinak než se současným starostou to nepůjde. Přiznejme si kde by ČSSD byla nemít ho před čtyřmi lety a vlastně i letos jako lídra. Přeji hodně štěstí při dalším vyjednávání a více pokory zejména dovnitř strany a vůči lidem kteří mají největší zásluhu na těch posledních výsledcích

Datum: 13.11.2014

Vložil: ČSSD Český Krumlov

Titulek: Re: Dotaz z facebooku

Dobrý den,

musím Vám sdělit, že p. Dalibora Cardy se nikdo zbavit nechce, ovšem je normální, že i leader kandidátky by měl respektovat zcela dominantní názory členské základny.
Nejen D. Carda pro ČSSD něco znamená, ale i ČSSD pro D. Cardu. Opakovaně kandidoval za různé subjekty a nikdy neobdržel tolik hlasů, natož, aby ho někdo nominoval na starostu. ČSSD prostě není špatná značka... :-)

S pozdravem Jindřich Florián, předseda OVV ČSSD v Českém Krumlově

Datum: 03.12.2014

Vložil: Věra Bohdalová

Titulek: Re: Re: Dotaz z facebooku

Pane Jindřichu Floriáne, musím Vám oponovat. Na malém městě, jakým Český Krumlov bezesporu je, je personální kvalita jednotlivých kandidátů voleb primárním vodítkem pro voliče. ČSSD se mohla do této doby pyšnit tím, že její kandidátka byla v tomto směru vyvážená. Přesto si však myslím, že je právě dílem pana starosty, že ČSSD obhájila vítězství ve volbách, i když s méně hlasy, a to bohužel díky celorepublikové ANOmánii.

Datum: 27.10.2014

Vložil: Radek Novotny

Titulek: Dotaz z facebooku

Dobry den. Můžete nam prosim jednotlivě napsat kdo ze zvolených zastupitelů vaši strany bude hlasovat pro koalici s komunisty a kdo nebude? Myslim, ze je to jednoduchá otázka s jednoduchou odpovědi. Dekuji.

Datum: 27.10.2014

Vložil: ČSSD Český Krumlov

Titulek: Re: Dotaz z facebooku

Dobrý den pane Novotný,

děkujeme Vám za položenou otázku, ke které Vám musíme sdělit, že se o žádné koalici s KSČM nejedná a jednat nebude.

Výbor MO @cssdck se dnes usnesl na pokračování jednání o koalici s @ODScz a #ANO, a dále na hledání podpory napříč politickým spektrem.

Datum: 17.10.2014

Vložil: Volič

Titulek: Koalice s KSČM?

Budete v koalici s KSČM? Byli druzí ve volbách

Datum: 19.10.2014

Vložil: ČSSD Český Krumlov

Titulek: Re: Koalice s KSČM?

Dobrý den,
děkujeme za projevený zájem a pravděpodobně i podporu.

Návrh možné budoucí koalice v podstatě kopíruje výsledky voleb, až na #KSCM, se kterou by se nám nepodařilo získat většinu na radnici, i přesto, že obsadila druhé místo; široká koalice s KSČM je z pohledu dalších subjektů zcela odmítána

Více zde: https://www.cssdck.cz/news/nova-koalice-v-ceskem-krumlove-/

Datum: 05.10.2014

Vložil: ObčanX

Titulek: program nic moc

Program nic moc - moc dlouhý a nepřehledný. Měli by jste se inspirovat dalšími stranami

Datum: 13.10.2014

Vložil: ČSSD Český Krumlov

Titulek: Re: program nic moc

Dobrý den, děkujeme Vám za podnět, příště se pokusíme více věnovat grafickému a praktickému zpracování.

Datum: 08.08.2014

Vložil: Libor

Titulek: Byl jsem tu

líbilo se, přijdu zas

Datum: 03.09.2014

Vložil: ČSSD Český Krumlov

Titulek: Re: Byl jsem tu

Dobrý den Libore,

děkujeme a budeme se těšit na další "setkání" :)

<< 687 | 688 | 689 | 690 | 691

Přidat nový příspěvek